Belangrijke informatie

Wat is de Tentdagen?
Vanuit de drie kerken van Jaarsveld en Lopik worden de Tentdagen georganiseerd. Het tentteam stelt ieder jaar een programma samen aan de hand van een thema (bv. Alles Andersom – 2022). Er is een ochtend- en middagprogramma vol leuke activiteiten. Nieuwsgierig? Het programma is te vinden op de website.

Voor wie?
De tentdagen wordt georganiseerd voor álle kinderen van 4-12 jaar. Wie je ook bent, of je in God gelooft of niet, iedereen is welkom in onze tent! Voor kinderen van 12-16 jaar is er SummerTeenEvent. Een speciaal tienerprogramma met heel veel toffe activiteiten.

Wanneer?
In de tweede week van de zomervakantie. 

Waar?
In een rood-witte tent op het veld naast de Cornelis van Haarlemlaan in Lopik. 

Veelgestelde vragen:
Wat kost de Tentdagen?
De tentdagen is gratis. Wel is er een giftenbox aanwezig.

Moet ik mijn kind opgeven?
Vooraf opgeven is niet nodig. Wel moeten de kinderen ingeschreven worden. U kunt het kaartje (de uitnodiging) thuis vast invullen en meegeven met uw kind. De kinderen krijgen een bandje met hun naam om van de Tentdagen. 

Bij wie kan ik terecht met vragen?
Met vragen kun je terecht bij iemand uit het tentteam. Het tentteam is te herkennen aan de blauwe poloshirts. Nu al een vraag? Mail naar info@tentdagenlopik.nl

Na de Tentdagen?
We kunnen ons voorstellen dat je helemaal enthousiast bent geraakt na een bezoek aan de Tentdagen of alleen al het bezoek aan deze website. Je zou gewoon eens willen doorpraten over wat je allemaal gelezen, gezien of gehoord hebt. Natuurlijk is dat helemaal geen probleem. Ook vóór en ná de Tentdagen staan we voor je klaar. Mail naar info@tentdagenlopik.nl
Ook ben je/ bent u uiteraard van harte welkom in onze kerkdiensten op zondag.
’s Morgens om 9.30 uur en ’s avonds om 18.30 uur in de: