Tentnieuws

Kindermiddag geannuleerd
3 oktober 2020
Helaas kan de geplande kindermiddag in verband met de aangescherpte maatregelen niet doorgaan. Dit vinden wij ontzettend jammer, maar willen geen risico nemen. 

Spaaractie PLUS
12 september 2020
Tentdagen Lopik doet mee met de spaaractie van de PLUS. Bij iedere €10 aan boodschappen ontvangt u een sponsormuntje. Dit muntje kunt u geven aan een door u gekozen vereniging. Iedere week wordt er €1000 verdeeld over de verenigingen. Helpt u de Tentdagen mee? Stop dan uw muntje in buis nr. 21. Hartelijk dank!

Kindermiddag in de herfstvakantie
10 augustus 2020
Op dinsdag 20 oktober organiseert de Tentdagen een leuke, sportieve kindermiddag in de Schouw. Houd de website in de gaten. Meer informatie volgt.

Tentdagen Online
25 juli 2020
Dinsdag zal onder het kopje ‘Tentdagen Online’ de eerste tentvlog online komen.
Bij de knutsel van dinsdag heb je nodig: 2 papieren/kartonnen bordjes, kleurpotloden, een schaar en een nietmachine. Voor de challenge heb je plastic bekertjes nodig.
Wij kunnen niet wachten om de filmpjes te plaatsen. Ps. zijn jullie al druk met de kleurplaat van de kleurwedstrijd??

Knettergekke middag
23 juli 2020
Het MTL organiseert op woensdag 29 juli een knettergekke middag. De inschrijving start om 13.30 uur en de middag zelf zal om 14.00 uur starten met het theaterprogramma van Matthijs Hoornaar. Aansluitend gaan de kinderen poldersporten. De kinderen moeten in bezit zijn van een zwemdiploma en droge kleding en een handdoek meenemen. Waar? Lopikerweg Oost 102A; kom bij voorkeur op de fiets.
Voor meer info kun je bellen met Sandra Igonoarhe: 06-20 00 23 90

Doe mee met de kleurplatenwedstrijd!
20 juli 2020
Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Doe dan mee met de kleurplatenwedstrijd. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en lever hem in bij de Regenboogschool (in de brievenbus). Download de kleurplaat hier.

Tentdagen gaat ONLINE
1 juli 2020
We kunnen geen tent opzetten, maar we zorgen natuurlijk wel voor iets leuks. De tentdagen gaat dit jaar ONLINE door. Op de dagen dat de Tentdagen zouden zijn, 28, 29 en 30 juli, zullen er op de site en Facebook leuke filmpjes geplaatst worden met o.a. leuke uitdagingen voor de kinderen, knutsels die thuis gemaakt kunnen worden en natuurlijk ontbreken Bram en Britt niet! Houd de website en onze Facebook in de gaten!

Tentdagen afgelast
24 april 2020
Helaas hebben wij moeten besluiten dat de Tentdagen dit jaar niet door kunnen gaan. Het kabinet heeft de maatregelen rondom evenementen verlengd tot 1 september. We snappen dat dit voor veel kinderen een teleurstelling zal zijn. Ook wij vinden het erg jammer. We hopen in 2021 weer de tent op de Cornelis van Haarlemlaan te zetten en weer te zorgen voor drie prachtige dagen. We wensen jullie veel gezondheid en bovenal Gods zegen toe in deze toch wel ‘vreemde’ tijd.
Het tentteam
Jessica, Rosan, Renske, Cojan, Johan, Sandra en Larissa

Tentdagen 2020 onzeker …
24 maart 2020
Het is nog onduidelijk of de Tentdagen door kunnen gaan in verband met het coronavirus. We houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Voorzichtig zijn we wel begonnen met de voorbereidingen, maar denken ook na over een eventueel alternatief. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws of volg onze facebookpagina.
Het tentteam